Voordelen van de Chinese Geneeskunde

Chinese geneeskunde kan worden beschouwd als een traditie van het denken. Een deel van een fundamentele idee: in het menselijk lichaam is er geen scheiding tussen lichaam en geest en vaak lichamelijkekwalen gerelateerd zijn aan spirituele kwalen.

Dat is de reden waarom de Chinese geneeskunde wordt beschouwd als een holistische discipline.

Qi, Yin en Yang

Traditionele Chinese geneeskunde, in tegenstelling tot de westerse geneeskunde, richt zich oppreventie van de ziekten in plaats van genezing. Chi-energie is van vitaal belang voor ons door ons en overal om ons heen. Het wordt geregeld door twee tegengestelde krachten: de Yin en Yang. Wanneer in evenwicht, kan presteren dan de andere. Aandoeningen en ziekten van het lichaam en geest optreden wanneer het individu een onbalans komt.

Bepaalde behandelingen

Verschillende technieken en behandelingen eenmaal ziekte verscheen in het lichaam. Ten eerste moet de persoon zich bewust zijn van een gezonde levensstijl, in het bijzonder met betrekking tot voedsel. Maar externe problemen kunnen voordoen en doen zich stoornissen.

  • Acupunctuur: Door het inbrengen van kleine naalden in de belangrijkste punten van het lichaam, het probeert te herstellen van de energiebalans verloren
  • Fytotherapie: De kruidengeneeskunde is gebaseerd op de oude kennis van kruiden en hun
    helende eigenschappen bij menging op een bepaalde manier
  • Shiatsu:.Oorspronkelijk uit Japan, de Chinese cultuur heeft zijn elementen te combineren met elementen van traditionele Chinese geneeskunde om zijn eigen schoolgebouw te bereiken om de te begrijpen.

Chinese geneeskunde nodig hebben om onze geest te openen. Veel mensen hebben ervaren een herstel tot een dergelijke behandeling ondergaan.