Vezels eten

Vezels in voedingAls u geweest bent op zoek naar een weg naar een hoge octaan dieet, vindt u vezel precies wat u nodig heeft. Hoewel onderzoek heeft aangetoond vezels krachtig zijn, zijn veel mensen niet het nemen van deze nutriënten serieus.

Om u te helpen uw gezondheid brandstof met vezels, hier zijn 9 feiten om te helpen.

 • Vezels bevechten ziekts. Een vezelrijke voeding kan helpen om darmkanker en hart-en vaatziekten te voorkomen. Hoge vezel helpt het lichaam om cholesterol te elimineren door binding in het spijsverteringskanaal. Voor duizenden jaren heeft vezel gebruikt om constipatie te stoppen.
 • Vezel kan daadwerkelijk helpen met overeten. Alle hoge fiber levensmiddelen zal het langer duren om op te kauwen en te verteren, waardoor je het gevoel meer tevreden
 • Meest populaire voedingsmiddelen hebben niet genoeg vezels. Als u graag de meer populaire voedingsmiddelen, moet je waarschijnlijk om je inname van vezels te verhogen.
 • Korrels bieden de meeste vezels. Voedingsvezel is eigenlijk plantaardig materiaal dat we niet kunnen verteren. De beste
  bronnen zijn volle granen en geconcentreerd korrel producten.
 • Kinderen moeten vezels ook. Kinderen die ouder zijn dan 2 jaar moeten consumeren een dagelijkse inname van vezel. Kinderen zijn het meest ontvankelijk voor vezels gevonden in fruit, groenten, en zelfs versterkte ontbijt granen.
 • Meer vezels meer water nodig. In stand te houden vezels bewegen door je spijsverteringskanaal, zult u noodzaak om veel water verbruiken. Met uw dieet van vezel, moet je acht of meer glazen water elke dag.
 • Vezel kan niet worden gekookt uit. Als je kookt uw groenten en fruit, maak je geen zorgen over koken de vezel uit, als het blijft. De vezels in groenten en fruit zijn niet alleen in de huid of in de schil.
 • Kun je voldoende vezels. Als je meer eet dan 50 gram vezels per dag, kunt u last krijgen van diarree en een opgeblazen gevoel, die kunnen interfereren met uw lichaam absorptie van andere belangrijke mineralen.
 • Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid vezel in uw dieet niet moeilijk te zijn. Hoewel u misschien denkt ja, het verkrijgen van de hoeveelheid vezels je nodig hebt is niet erg moeilijk om te doen. Alles wat je hoeft te doen is eten het juiste
  voedingsmiddelen en wordt u goed op uw weg naar een vezel rijke levensstijl.

Als een van de belangrijkste ingrediënten om gezond eten, vezel is iets wat je niet wilt overslaan. Vezel kan dienen veel verschillende doelen, die werden gedekt hierboven. Als je niet genoeg vezels in uw dieet – je moet iets doen nu in plaats
van te wachten totdat het te laat is.