Suiker en gezondheid

De negatieve effecten van teveel suiker verbruik daarbuiten gezondheid. Als u wilt uw gewicht te beheersen, een goede aanbeveling is tot matig suiker consumptie.

Hier zijn enkele redenen om overmatige consumptie van suiker te vermijden:

  • Te veel suiker in de voeding bevordert de ontwikkeling van orale problemen: komt voor tandglazuur,verhoogt het risico op tandbederf en tandvleesproblemen. Daaromte kan veel suiker te verwijderen van de glimlach schoonheid.
  • Een hoge inname van suiker-bevattende collageen verzwakt de huid te bevorderen verouderingen de ontwikkeling van rimpels.
  • Het is bekend dat voor de suiker inname, ontslag Insuline wordt geproduceerd in het lichaam bevordert het uiterlijk van acne op onze huid, vooral in gebieden waar het gezicht, rug en borst.
  • Overmatig gebruik van suiker verhoogt het risico van onvoldoende vitamine B,waardoor risico voor de droge huid, eczeem en droogheiden broosheid in het haar.
  • Een reden te meer bekend bij alle, als we te veel suiker consumeren meer kans op een dieet hoog in calorieën en dus, om overgewicht en een hebben pot buik. Uiteindelijkverbruiken grote hoeveelheden suiker kan verergeren onze fysieke verschijning.

Een gezond dieet zal ons beter te maken, niet alleen intern, maar ook extern.