Gezonde voeding dieten

 Gezonde voeding dietenGezond eten is iets wat we allemaal zouden willen doen, Hoewel het kan moeilijk zijn. Om gezond te eten, je
moet eerst de juiste voedingskeuzes. Gezond eten is alles over wat je eet, die de keuzes maakt zeer van cruciaal belang voor uw resultaten.

Granen
Je moet consumeren 6 gram granen per dag. Om dit te doen, u kunt eten 3 gram van volkoren granen, brood, rijst, crackers, of pasta. U kunt een ounce van granen in een sneetje brood, of 1 snede van de graansoort.

Fruit
Deze moet worden gewijzigd, als je moet eten 2 1 / 2 kopjes ze elke dag. Je moet beginnen met het eten van meer van de donkere groenten, zoals broccili en spinazie. Wortelen en zoete aardappelen zijn ook goed. Je moet ook eten meer droge bonen zoals erwten, pinto bonen, en zelfs nieren
bonen.

Vruchten
Vruchten zijn erg belangrijk. Je moet proberen om 2 kopjes te eten van hen elke dag. Focus op het eten van een ras, zoals vers, bevroren, in blik of zelfs gedroogde vruchten. U kunt drink vruchtensappen goed, hoewel je moet gebruiken matiging bij te doen.

Melk
Melk is je calcium rijke vriend. Voor volwassenen, 3 kopjes is de ideale doel. Voor kinderen 2 – 8, 2 kopjes is waar je wilt worden. Bij de keuze van zuivelproducten of yoghurt, kunt u moet gaan voor vet-vrije of laag-vet. Degenen van jullie die niet zoals melk of kan het niet hebben, moet gaan voor lactose gratis producten of andere bronnen van calcium zoals verrijkte voedingsmiddelen en dranken.

Vlees en bonen
Eten van 5 gram per dag is het ideale doel, als je moet gaan mager met uw eiwit. Bij het eten van vlees, altijd bakken, grill, of braden is, want dit zal voorkomen dat vet uit toe te voegen aan de vergelijking. Je moet variëren uw proteïne als goed, met meer vis, bonen, erwten en noten.

Bij het koken van je eten, moet je ook beperken vaste vetten zoals boter, margarine, het verkorten, en reuzel. Deze voedingsmiddelen kunnen extra smaak aan je gerechten, maar ze kunnen Ook helpen verhogen je cholesterol ook. Daarom moet u moeten proberen om deze voedingsmiddelen en alle voedingsmiddelen die gebeuren toe te voegen om ze te bevatten.

Om uw verzadigd vet, transvet en natrium laag, U kunt de voeding feiten label. Dit label kan te vinden op de verpakking en zal u alles vertellen van de informatie die u moet weten over het voedsel dat item.

Door het kiezen van uw gezonde voeding en kijken naar wat je eet, je zal helpen de controle van uw levensstijl. Oefening is groot als Nou, als het gaat samen met een perfecte gezond eten levensstijl. Maakt niet uit wat uw leeftijd ook mag zijn, gezond eten zal u helpen uw actieve levensstijl te houden voor de jaren en jaar – zelfs helpen u en uw gezondheid op de lange termijn ook.