Gezonde vetten

Vetten dieetDe gemiddelde individuele eet te veel vet, een factor die is gekoppeld aan een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen, waaronder kanker.

Diëten die hoog zijn in vet zijn in verband met borst-en darmkanker, waarbij sommige studies het koppelen van een hoog vetgehalte om prostaatkanker ook.

Vetten per dag

Een meerderheid van de mensen kan brengen hun vet inname neer op een gezond assortiment door een paar aanpassingen in de manier waarop zij winkelen, koken en bereiden het voedsel ze eten.

Nu dagen, is het steeds gemakkelijker en gemakkelijker te controleren de hoeveelheid vet die u verbruikt. Het vetgehalte van
voedingsmiddelen zijn nu verkrijgbaar via de voeding label en door middel van brochures verspreid door voedingsmiddelenbedrijven en zelfs fastfoodrestaurants.

U kunt deze informatie over voeding te kiezen minder vet voedsel door het vergelijken van producten en levensmiddelen merken. Zodra u een ruw idee van wat een gezonde inname van vet is, weet je je wat je kunt en wat Je niet kunt hebben.

Vetarm dieet

Van dag tot dag, de hoeveelheid vet je eet zal variëren. Sommige maaltijden en enkele dagen zal hoger zijn in vet dan anderen. Zelfs een vetrijke maaltijd kan worden gehouden in lijn met gezond eten, zolang je evenwicht die dagen dienovereenkomstig. De gemiddelde vet-inname over de loop van de weken en maanden is belangrijk, niet de vetinname van elke maaltijd en voedsel dat u consumeren.

Jongere volwassenen en een hoge actieve volwassenen die hogere calorie behoeften kan eten waarschijnlijk een beetje meer vet. Ouderen en degenen die niet erg actief moet streven naar een lagere vet inname. Deze manier kunt u kunt uw vetinname en te voorkomen dat de vele problemen die vet is gekoppeld.