Gezonde ontbijt

Licht en gezond ontbijtVeel studies en onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die ontbijten presteren beter op school en hebben een gezonder dieet. Het ontbijt zal helpen het bevorderen van de goede groei en het maximaliseren van school prestaties ook.

Het ontbijt is vaak tijden een slachtoffer van de ochtend tijd crunch. Ook al ben je misschien geneigd om ontbijt overslaan, kunt u eenvoudiger je ’s ochtends routine door het volgen van deze 8 tips:

1. huiswerk afmaken en pak uw schooltassen ’s nachts.
2. Beslis over wat uw kinderen zullen dragen naar school voordat je naar bed gaat en te lokaliseren verloren schoenen voor de volgende dag.
3. Sta in de ochtend 15 minuten eerder op.
4. Geen computer spelletjes of televiesie ’s morgens
5. Heb gezonde voeding bij de hand. U moet ook shop voor ontbijtproducten met uw kinderen en rekening houdend met hun persoonlijke voorkeuren.
6. Stel het graan uit de avond tevoren. Voor jongere kinderen, vul een plastic zak met ritssluiting met haar deel, voeg dan de melk in de ’s morgens.
7. Laat uw kinderen in het gebruik magnetron vaak, zoals de meeste ontbijtproducten kan worden bereid in minder dan 5 minuten.
8. Laat uw kinderen om te eten in de auto of op weg naar school.

Licht ontbijten

Er zijn verschillende voedingsmiddelen die je kunt eten voor ontbijt, zelfs restjes van het avondmaal als ze zijn voldoende. U kunt eten bagels, pizza met vruchtensap, pretzels, of de normale spek en eieren dat het ontbijt is bekend om staat. De meeste voedingsmiddelen zijn in een handomdraai te bereiden, en zal je niet maar een enkele minuten.

De volgende keer dat u zich in een haast in de ochtend, vergeet niet dat je waarschijnlijk over te slaan van de belangrijkste maaltijd van de dag. Als u de bovenstaande tips, zult u merken dat u genoeg tijd voor het ontbijt.