Gezond eten tijdens de zwangerschap

Gezond zwangerschapsdieetJe begint met een gezonde, goed uitgebalanceerd dieet is het beste wat je voor jezelf en uw baby. Op deze manier hoeft u alleen te maken een paar aanpassingen tijdens je zwangerschap.

Uw eerste trimester
Als u het moeilijk om een evenwichtig dieet te handhaven tijdens je eerste trimester, kunt u er zeker dat je niet alleen. Als gevolg van misselijkheid, een aantal vrouwen eten al van de tijd en krijgen een veel gewicht in het proces. Andere vrouwen hebben moeite het verkrijgen van voedsel naar beneden en vervolgens gewicht te verliezen.

Het voorkomen van ondervoeding en uitdroging zijn uw belangrijkste factoren tijdens het eerste trimester.

Calorieën
Als u zwanger bent, moet je om te consumeren in de buurt 300 calorieën meer dan normaal elke dag. De beste manier om te gaan om dit te doen is luisteren naar je lichaam als je honger hebt. Je moet proberen te eten zo veel voedingsmiddelen mogelijk uit de onderkant van de voedselpiramide.

Als je gewicht te langzaam, probeer het eten van kleine maaltijden en een lichte stijging van het vet in uw dieet. U dient altijd te eten wanneer je honger hebt, als je zijn nu eten voor 2 in plaats van een.

Calcium
Door het tweede trimester, moet je zo’n 1.500 milligram calcium per dag voor uw botten en uw baby ‘, dat is meer dan een kwart van de melk. Calcium is iets dat ontbreekt in veel diëten. Samen met de melk, andere grote bronnen voor calcium zijn zuivelproducten, calcium verrijkte sappen, en zelfs calcium tabletten.

Vezels
Vezel kan helpen om constipatie te voorkomen, dat is een gemeenschappelijk zwangerschap probleem. Vind je vezels in
volle granen, fruit en zelfs groenten. Vezels supplementen zoals Metamucil en Citrucel zijn veilig te nemen tijdens de zwangerschap.

Eiwit
Tenzij je toevallig een strikte vegetariër te worden, uw eiwitinname is normaal gesproken niet een probleem voor vrouwen
die eten van een gezond dieet.

Strijkijzer
Veel vrouwen beginnen hun zwangerschap af met een beetje ijzertekort. Goede bronnen van ijzer de donker groene bladgroenten en vlees. Strijkijzer supplementen moeten worden vermeden, omdat ze kan leiden tot interne symptomen zoals krampen, constipatie, of diarree.

Vitaminen
Aangezien hoe je een meerderheid van de vitamines u nodig hebt in uw dieet, kunt u prenatale bespreken vitaminen met uw arts. Foliumzuur is een van de meest belangrijk, en als je genoeg van krijgen, je in staat zijn om vitaminen te vermijden alles bij elkaar – of uw arts gewoon vragen om er zeker van te zijn.