Gezond eten op vakantie

Afvallen op vakantieWanner de vakantie periode komt vergeten veel mensen over hun voeding en gezond eten. Gewicht winsten van 7 – 10 kg zijn gemeenschappelijke tussen de Halloween en Kerstmis.

Om de feestdagen te vergemakkelijken, zal deze tips helpen u met een gezonde eten door middel van het seizoen en niet in gewicht.

De meeste traditionele voedingsmiddelen kunnen worden gemaakt met weinig vet. Turkije is erg mager, zonder de huid, en jus kan worden gemaakt zonder vet. Aardappelen die worden geserveerd zonder boter kan heel gezond zijn. Het geliefde pompoentaart is voedzaam, hoewel het kan worden gemaakt in een vette dessert met de toevoeging van de slagroom.

Hoewel de vakantie in, vergeet niet over de oefening. Het houden van het gewicht uit tijdens het vakantieseizoen is het afbranden van de extra calorieën. Je moet van plan een wandeling na de maaltijd, park verder uit de winkels als je winkel, en neem een paar wandelingen rond het winkelcentrum voor je beginnen met winkelen.

Tijdens vakantie feesten en tijdens familiediners, Voel je vrij om te proeven van voedsel, hoewel je niet mag uitgeven. Beslissen over wat je van plan om te eten in tevoren, dan vasthouden aan uw plan. Eet veel van groenten, fruit, vetarme dressings en plakjes mager vlees. Voordat u naar een feestje, eet een kleine snack te helpen uw eetlust te beteugelen.

Als op alle mogelijke, te vermijden alcohol. Het hebben van te veel drinken kan verlamde uw wilskracht en ook toevoegen overtollige calorieën aan je dieet. In het plaats van alcohol, drink water met citroen. Water kan helpen om uw eetlust te beperken en houden u op van binging. Zorg er ook voor Eggnog te voorkomen, als ieder glas kan tot 300 calorieën.

Wees flexibel met je gezond eten, zoals een slechte maaltijd zal niet ruïneren uw dieet. Probeer om het evenwicht van uw calorieën over een paar dagen en niet alleen kijken naar een maaltijd of dag.