Gezond afvallen

Gezonde afvallen dieetWil je ook blijvend gezond afvallen zonder dieet? Met alle verleidingen om ons heen is een gezond gewicht vasthouden moeilijk genoeg, laat staan afvallen.

Het kan heel verleidelijk om je gezonde verstand te verlaten van gezond eten op vakantie. Hoewel u misschien streven naar een gezond eten, het is makkelijk om afdrijven en pak een ijsje hier en daar. Er zijn echter manieren om te kijken wat je eet op vakantie.

Gezond afvallen dieet

Het is makkelijker dan ooit deze dagen te verzoeken om een lage vet of vegetarische maaltijd op het vliegtuig vluchten. Als u ervoor kiezen om in plaats rijden naar uw bestemming, de zoektocht naar gezond voedsel te vinden kan je een beetje meer
gecompliceerd.

Gezond eten op vakantie

Eerder dan louter baseren op vette levensmiddelen voor voeding, verpakking sommige voedzame voedingsmiddelen in een koelere vol ijs packs. Groenten en fruit, crackers, yoghurt, en broodjes zijn allemaal geweldig om te hebben met u op de weg.

Zodra u aankomt in uw hotel, u moet doen jezelf een plezier en zet de minibar toets ingedrukt te houden – zoals Dit helpt om te voorkomen dat de verleiding. Als uw hotel biedt een continentaal ontbijt, vasthouden aan vruchten, granen en eiwitten. Als uw hotel heeft een kachel of magnetron, overwegen om je eigen gezonde eten met je.

Als je moet gewoon eten, doe dat dan alleen wanneer u hebben honger. Restaurants serveren meestal grote porties, dus wees voorzichtig. Als je gaat een beetje over op een maaltijd, gewoon bezuinigen op de volgende. Als u het moeilijk vindt om te passen in drie vierkante maaltijden een dag, probeer te passen in zes kleinere maaltijden of snacks, als uw lichaam brandstof nodig om de vier uur of zo. Als je uit eten gaat, vermijd voorgerechten. Wat je ook doen, niet te missen elke maaltijd.

Als het mogelijk is, moet u voorkomen dat het eten van grote maaltijden ’s nachts. Als je lichaam maakt zich klaar voor slaap en vertraagt, het brandt ook calorieën op een veel trager tempo. Eet nooit brood voor het slapen gaan, en Zorg ervoor dat de boter te vermijden. Kies vis of pluimvee voor uw maaltijd plaats, en omvatten groenten als bijgerecht.

Hoewel het kan hard geluid, gezond eten op vakantie is niet echt moeilijk. Alles wat je hebt doen is gebruik maken van een weinig wilskracht, en geef je voedingsmiddelen waarvan u weet dat niet goed voor je. Dit Zo zult u genieten van gezond eten en een gezonde levensstijl waar je ook bent.

De volgende keer ga je op vakantie, altijd blijven herinneren dat het eten van gezond is een manier van leven. U kunt veroorloven om iets dat je hunkert naar te krijgen, hoewel u moet niet een gewoonte van. Een ijsje kegel of een pizza is niet van plan om uit – zo lang als je weet wanneer te stoppen.