Tips om gewicht te verliezen

Tips om gewicht te verliezenHoud bij het lijnen steeds rekening met de volgende tips om gewicht te verliezen; dankzij deze tips zal je gegarandeerd afvallen.

  1. Ga vrolijk en optimistisch door het leven. We zijn veel meer dan enkel een beeld dat in meer of mindere mate overeenkomt met een vastgesteld schoonheidsideaal.
  2. We hebben vijf maaltijden per dag nodig: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd die ons de nodige energie levert om aan de dag te beginnen. Het is aan te raden halverwege de voormiddag een kop kruidenthee te drinken, fruit te eten,… om te voorkomen dat we te veel honger hebben bij het middageten. Dit geldt ook voor het vieruurtje. Een tussendoortje in de namiddag zorgt ervoor dat we ´s avonds iets lichter kunnen eten.
  3. De voedselpiramide geeft aan dat we veel groenten en fruit moeten eten. Samen met melkproducten, granen, peulvruchten, rijst en pasta moeten ze de basis vormen van onze voeding. Af en toe moeten we echter ook vlees, vis, gebak, bereide schotels en koekjes eten.
  4. Drink ongeveer 2 liter water per dag.
  5. Elk voornemen om af te vallen moet samen gaan met het beoefenen van een sport die aangepast is aan onze mogelijkheden.
  6. De dagelijkse stress loslaten en minstens 7 uur per dag slapen.