Afvallen tips

Afvallen tipsDoor het navolgen van devolgende afvallen tips voor het verliezen van gewicht, zul je vlug je ideale gewicht bereiken, en dit zonder dieet of verhongeren.

Het is belangrijker om aandacht te geven aan je eetgewoonten en voedsel te vermijden dat weinig voedingswaarde heeft maar voor veel kalorien zorgt, dan om kalorien op te tellen of een modieus dieet te volgen.

Snel afvallen tips

  • Eet minder kalorien: De belangrijkse tip om gewicht te verliezen is te proberen om elke dag een klein beetje minder te eten. Door onze kalorien met honderd per dag te verminderen kunnen we toch elke maand een kilo afvallen.

  • Drink water: water is de beste drank om de strijd tegen de hitte of de dorst aan te gaan. Prikdranken bevatten heel wat suiker, en dus ook veel kalorien.

  • Neerschrijven wat we eten: dit is een trukje dat werk wanneer we proberen gewicht te verliezen of het ideale gewicht te behouden. Terzelfdertijd is het een goed idee dat we ons regelmatig wegen (zonder er een obsessie van te maken), want het doet er ons aan denken dat het nodig is moeite te doen om gewicht te verliezen.

  • Vezels om gewicht te verliezen: vezelrijke voeding (fruit, groenten) geeft ons een voller gevoel, en helpt ons om kontrole te houden op de eetlust, en zorgt dus dat we minder eten.

  • Produkten voor gewichtsverlies: gelijk welke dagelijkse maaltijd vervangen door een produkt dat vervaardigd werd voor gewichtsverlies, zoals een granenreep, bereide dieetgerechten, shakes met weinig kalorien, e.d., vermindert het aantal kalorien dat we in een dag verbruiken en daarom helpt het ons om gewicht te verliezen.

En als laatste helpt het ook dat we dagelijks lichte fysieke oefeningen doen, bovenop het dieet, want het helpt ons om extra vetten en kalorien te verbranden.