Month: mei 2013

Suiker en gezondheid

De negatieve effecten van teveel suiker verbruik daarbuiten gezondheid. Als u wilt uw gewicht te beheersen, een goede aanbeveling is tot matig suiker consumptie.

Hier zijn enkele redenen om overmatige consumptie van suiker te vermijden:

  • Te veel suiker in de voeding bevordert de ontwikkeling van orale problemen: komt voor tandglazuur,verhoogt het risico op tandbederf en tandvleesproblemen. Daaromte kan veel suiker te verwijderen van de glimlach schoonheid.
  • Een hoge inname van suiker-bevattende collageen verzwakt de huid te bevorderen verouderingen de ontwikkeling van rimpels.
  • Het is bekend dat voor de suiker inname, ontslag Insuline wordt geproduceerd in het lichaam bevordert het uiterlijk van acne op onze huid, vooral in gebieden waar het gezicht, rug en borst.
  • Overmatig gebruik van suiker verhoogt het risico van onvoldoende vitamine B,waardoor risico voor de droge huid, eczeem en droogheiden broosheid in het haar.
  • Een reden te meer bekend bij alle, als we te veel suiker consumeren meer kans op een dieet hoog in calorieën en dus, om overgewicht en een hebben pot buik. Uiteindelijkverbruiken grote hoeveelheden suiker kan verergeren onze fysieke verschijning.

Een gezond dieet zal ons beter te maken, niet alleen intern, maar ook extern.

Voordelen van de Chinese Geneeskunde

Chinese geneeskunde kan worden beschouwd als een traditie van het denken. Een deel van een fundamentele idee: in het menselijk lichaam is er geen scheiding tussen lichaam en geest en vaak lichamelijkekwalen gerelateerd zijn aan spirituele kwalen.

Dat is de reden waarom de Chinese geneeskunde wordt beschouwd als een holistische discipline.

Qi, Yin en Yang

Traditionele Chinese geneeskunde, in tegenstelling tot de westerse geneeskunde, richt zich oppreventie van de ziekten in plaats van genezing. Chi-energie is van vitaal belang voor ons door ons en overal om ons heen. Het wordt geregeld door twee tegengestelde krachten: de Yin en Yang. Wanneer in evenwicht, kan presteren dan de andere. Aandoeningen en ziekten van het lichaam en geest optreden wanneer het individu een onbalans komt.

Bepaalde behandelingen

Verschillende technieken en behandelingen eenmaal ziekte verscheen in het lichaam. Ten eerste moet de persoon zich bewust zijn van een gezonde levensstijl, in het bijzonder met betrekking tot voedsel. Maar externe problemen kunnen voordoen en doen zich stoornissen.

  • Acupunctuur: Door het inbrengen van kleine naalden in de belangrijkste punten van het lichaam, het probeert te herstellen van de energiebalans verloren
  • Fytotherapie: De kruidengeneeskunde is gebaseerd op de oude kennis van kruiden en hun
    helende eigenschappen bij menging op een bepaalde manier
  • Shiatsu:.Oorspronkelijk uit Japan, de Chinese cultuur heeft zijn elementen te combineren met elementen van traditionele Chinese geneeskunde om zijn eigen schoolgebouw te bereiken om de te begrijpen.

Chinese geneeskunde nodig hebben om onze geest te openen. Veel mensen hebben ervaren een herstel tot een dergelijke behandeling ondergaan.

Groenten en fruit in het dieet

Een van de eerste stappen te nemen om ervoor te zorgen gezonder uw dieet is het vergroten van de consumptie van groenten en fruit. Verbaast me nog steeds hoeveel mensen die niet dagelijks eet fruit of groenten, het maken van dan is een tekort vooral micronutriënten status.

Verhoog de consumptie van groenten en fruit is een eerste stap om met een gezond dieet. En deze eerste stap begint bij de supermarkt, waar we de tijd nemen om te kopen fruit gevarieerd, net als bij groenten.

De beste manier is om deze voedingsmiddelen te consumeren in hun frisse en natuurlijke, dat is, des te minder bewerkt, hoe beter. Ik zeg dit omdat het is niet zoals het eten van een verse groente bevroren cq geconserveerd als zodanig hebben meer hoeveelheid natrium, in aanvulling op het verliezen van een aantal van zijn organoleptische kenmerken.

Effecten van het niet eten van groenten en fruit zijn zeer tegen onze gezondheid. De vruchten kunnen in bijna elke maaltijd. Groenten hebben meer kans op lunch en diner, maar ten minste een van die maaltijden per dag moeten we introduceren, in een poging om het type van plantaardige verbruikt dagelijks of meerdere tegelijk variëren.

Als je echt zorgen maakt over het hebben van een gezonde en evenwichtige groenten en fruit zijn een must in uw koelkast en u moet consumeren per dag. Om u een idee, laat je een wekelijkse dieet rijk aan groenten en fruit.

Voorkomen van diabetes eenvoudig en effectief

Diabetes is een chronische ziekte. Een gezond dieet en het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen is erg belangrijk om diabetes onder controle.

Mispelen voor diabetes

De mispel is een zeer voedzame vrucht met een zoete, maar zuur in de achtergrond. Het wordt ook wel Japanse pruim en gekweekt in vele delen van de wereld. Het bevat een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen belangrijk voor het lichaam. Bovendien is de loquat helpt glucosespiegels bij mensen met diabetes. Daarom is het raadzaam zware consumptie van kaki bij diabetes.

Lupines voor diabetes

Lupines zijn een soort van vlinderbloemigen die groeit in Mediterrane gebieden en dient als voedsel voor zowel mens als dier. Deze vlinderbloemige is afgerond en vrij vlak, en heeft een bittere smaak als gevolg van hevige componenten die worden genoemd alkaloïden.

Gedroogde lupin helpt om het cholesterolgehalte te verlagen en diabetes, aangezien de meeste van hun vetten onverzadigd zijn en geven grote hoeveelheid plantaardige vezels. Om deze reden is het raadzaam dat mensen met diabetes die nemen lupinen elke dag drogen voor het ontbijt of als tussendoortje.

Sport tegen diabetes

Sport is een goed alternatief voor mensen die moeite hebben met bewegen of gewoon niet graag te veel hardlopen, fietsen of wandelen. Beoefening van sport en lichaamsbeweging vermindert de kans op het ontwikkelen van diabetes met maar liefst 34% indien uitgevoerd 30 minuten voor vijf dagen per week.