Month: maart 2013

Het mediterrane dieet helpt je gewicht te verliezen

Het is bekend dat de voordelen van het mediterrane dieet niet weinigen zijn. Een recente studie bevestigt dat het mediterrane dieet helpt je gezond gewicht te verliezen.

Met het mediterrane dieet gewicht kunt gestaag na verloop van tijd, grote zondercalorische beperkingen. Dit is een dieet dat kan worden uitgevoerd in een werkelijke omgeving, is op de lange termijn en kan alles eten in juiste hoeveelheden. Ook moet je niet op ons risico op een rebound effect.

Gedurende twee jaar tot drie verschillende soorten diëten bij obese volwassen mannen, het kopen van de effecten van een low-carb dieet, een vetarm dieet en het Mediterrane dieet. Zo werd vastgesteld dat met de verminderde dieet 4,7 kilo hydrateert verloren, met het vetarme dieet met 2,9 kilo en 4,4 kilo mediterrane dieet.

Voordelen van het mediterrane dieet op de gezondheid

Met het mediterrane dieet verbeteringen werden gezien bij mensen op die deze soort stroom die bereikt een grotere verlaging van de totale cholesterol op lange termijn.

Vier jaar na het maken van de studie bleek dat met de andere diëten waren bijna alle verloren gewicht terug, terwijl het mediterrane dieet met slechts hersteld een gemiddelde van 1,4 kilo.

Dieet pillen

Als u analyseert de mogelijkheid van afslanken pillen is noodzakelijk om de mogelijke risico’s en gevolgen die zullen voortvloeien uit de behandeling te overwegenpillen.

We moeten onderscheid maken tussen de verschillende soorten pillen en hun toepassingen of risico’s

Soorten dieet

  • Natuurlijke diuretica of laxeermiddelen zijn nuttig voor elke vorm van spijsverteringsproblemen die constipatie en het vasthouden van water veroorzaakt. Zijn functie is het versnellen van het verwijderen van vloeistof. Het risico van dergelijke pillen is uitdroging.
  • De kruiden pillen zijn populair geworden om natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Tochkunnen deze ingrediënten hebben gevaarlijke bijwerkingen voor de gezondheid, dus is het noodzakelijk om met uw arts te raadplegen voordat u het.
  • Eetlustremmers handeling door het remmen van de heropname van serotonine en noradrenaline. Dergelijke tabletten zijn geïndiceerd alleen onder medisch toezicht voor mensen met ernstig overgewicht.

Daarom is het raadzaam om een arts of voedingsdeskundige gaan voordat u begint met een dieet van het gewichtsverliesof pil-based behandeling.